post

Neem uw zakelijke relaties mee naar een stad waar het beste de banden aangehaald kunnen worden. Het is een plaats die bekend staat om haar gezelligheid en is bij uitstek geschikt om een broodje en drankje te genieten. Breda is een echte Oranjestad stad die inspireert en motiveert. De bevolking in deze stad kenmerkt zich door gastvrijheid en vriendelijkheid.

De stad Breda

Breda is een van de grotere steden in een van de mooiste provincies van Nederland. Het is een stad met een rijke Nederlandse geschiedenis maar ook met veel winkels en horecagelegenheden. Het heeft een mooi en goed onderhouden historische binnenstad, die geleidelijk aan uitgebreid is met tal van interessante musea, theaters en zelfs een casino. Breda kent zowel met de auto als met het openbaar vervoer een uitstekende bereikbaarheid, vooral vergeleken met andere steden van soortgelijke omvang. Parkeren is heel goed te doen in en nabij het centrum en met de trein is het ook maar enkele minuten lopen naar het centrum. Breda organiseert vandaag de dag vele evenementen en is daarmee ook een plaats vol van leven en leuke initiatieven.

Zakelijke lunch

Breda is een plaats waar de mensen altijd graag verblijven en samenkomen. De terrassen zijn altijd en elke seizoen gevuld. Een hele bekende locatie met veel terrassen en gezelligheid is de Grote Markt. Hier wordt er ook veel georganiseerd en iedere vrijdag is er hier een weekmarkt. Wat vandaag de dag onder bezoekers ook ontzettend populair is, is het varen door de singels die Breda kent, en op deze manier de stad te ontdekken vanaf het water.
Neem uw zakenpartners mee naar een zakelijke lunch in Breda, dan hebben zij een middag die zij niet gauw zullen vergeten, en maar al te graag willen herhalen. Dit is de leukste manier om zakelijke relaties te onderhouden, en de gezelligste manier om met collega’s samen te komen. Bij Wolfslaar kan je vrijblijvend een offerte opvragen.